Ronaldo prema Juventusu: Real je šokiran, a Cristiano je dogovorio ugovor i plaću!

Juventus je s Ronaldom imao dogovor još 2002. godine, a sada su pred potpisom četverogodišnjeg ugovora i dat će mu godišnju plaću od 30 milijuna eura!
Cristiano Ronaldo nikada nije bio sigurniji u svoju želju da napusti Real Madrid. Ovaj put je stvarno tako. Nije u pitanju vruća glava. Nije u pitanju ljutnja. Nije to nikakva taktika. Cristiano je odlučan u svojoj namjeri da napusti klub s kojim je u devet sezona osvojio četiri Lige prvaka i pet Zlatnih lopti. Prvi koraci su već napravljeni i Goal to može potvrditi. Juventus ga čeka raširenih ruku.

Prije samo mjesec dana Real Madrid je smatrao da Ronaldove izjave iz Kijeva nisu nešto na što treba obraćati pozornost, mislili su da je riječ o njegovoj ‘igri’, ali sada su prvi put u devet godina shvatili da je situacija ozbiljna i da bi Cristiano uistinu mogao otići. Prije nekoliko mjeseci klub je dogovorio s Ronaldom da će mu smanjiti otkupnu klauzulu i da će ga pustiti da ode na ljeto, ako to bude njegova želja, ali sve dok klubovi koji ga kupuju nisu Barcelona i PSG. A sada je stvarno i došlo vrijeme za pregovaranje. Ronaldo nije blefirao.

Goal doznaje da je Juventus “optimističan” načinom na koji se čitav posao odvija i nada se da će uspjeti sve zaključiti s cijenom od 100 milijuna eura, cifrom koju je Ronaldo ranije dogovorio s Realom, ali moguće je da ona naraste i na 120 milijuna. Juventus već ima Ronaldov pristanak, Portugalac je prihvatio četverogodišnji ugovor koji će mu donijeti plaću od 30 milijuna eura godišnje. Do 2022. godine, do kad će mu trajati ugovor, Ronaldo će već imati 37 godina i plaću veću od one koju sada ima u Real Madridu. Ono što se činilo kao obična glasina prije samo nekoliko dana, sada se uistinu događa.

VEZANO
BIVŠI ŠEF STARE DAME TVRDI: RONALDO JE VEĆ POTPISAO ZA JUVENTUS!
RUSKI BRAZILAC UBIJAO SE OD ALKOHOLA, POBIJEDIO DEPRESIJU, ODBIO REAL…, SAD PRIJETI HRVATSKOJ
MODRIĆ DIŠE NA ŠKRGE, STRUČNJACI UPOZORAVAJU: DO RUSA NE BI SMIO TRENIRATI!
HIT-IZBORNIK DALIĆ: KALINIĆ JE MOJ PORAZ, MOJA MRLJA… A IGRAČI SU MI PRIZNALI KOLIKO IM JE TEŠKO
A čak je i Ronaldo na neki način uvijek imao Juventus u svojim mislima. Prije svega, riječ je o klubu koji mu daje priliku da igra u šampionskoj momčadi, klubu koji igra Ligu prvaka i u kojemu će imati priliku osvojiti najveće trofeje i u trećoj državi. Ali najvažnije, riječ je o klubu koji mu nudi ljubav i poštovanje koje više ne osjeća u Realu. Cristiana su uistinu dirnule iskrene ovacije navijača u Torinu nakon što je zabio pogodak škaricama u Ligi prvaka. A i sam je priznao u jednom razgovoru za Real Madrid TV da je kao dijete bodrio Juventus. A tu je i činjenica da ga je Juve želio dovesti još dok je igrao u Sportingu 2002. godine. On je tada čak i doputovao u Torinu na potpisivanje ugovora, ali je posao propao jer Marcelo Salas, koji je bio uključen u dogovor, nije prihvatio otići u Lisabon. Ronaldo osjeća da ga je Juventus uvijek cijenio, nije zaboravio da su ga htjeli još dok je bio ‘nitko’ u svijetu nogometa. Sada, gotovo 20 godina kasnije, sudbina mu je pružila priliku da posao ipak zaključi. I on je odlučan u namjeri da to i napravi.

ZAŠTO RONALDO ŽELI OTIĆI IZ REAL MADRIDA?

Real Madrid je šokiran Ronaldovom odlukom, a glavni razlog zbog kojeg napadač želi otići je taj jer se više ne osjeća zaštićeno u klubu. Prvi znakovi nezadovoljstva su se pojavili prošloga ljeta kada su se pojavile informacije o problemima s poreznim vlastima. Ronaldo smatra da Real tada nije stao u njegovu zaštitu. Situacija se pogoršala početkom sezone kada su se širile vijesti da Real taži njegovu zamjenu.

Iako je nekoliko puta naglašavao da je spreman završiti karijeru u Realu, odnos s klubom i nedostatak poštovanja i ljubavi koje osjeća u Madridu natjerali su ga da sreću potraži u Italiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *